استارتاپ های آموزشی

دور هم آمده ایم تا در زمینه استارتاپ های آموزشی همفکری کنیم

استارتاپ های آموزشی

دور هم آمده ایم تا در زمینه استارتاپ های آموزشی همفکری کنیم

اشتراک گذای مطالب مرتبط و هم افزایی تا دستیابی به فهم، هدف و مسیر مشترک در کسب و کاری جدید

۲ مطلب در مرداد ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

استارتاپ ها و درآمد مبتنی بر حق عضویت؛ مزایا و معایب   

سید وحید مرتضوی

چرا مدل درآمدی حق عضویت مورد توجه کسب و کارها قرار گرفته است؟

 

در ابتدای سال ۲۰۱۸، بیش از دو میلیون نرم افزار بر روی اپل استور و بیش از سه میلیون و هشتصد هزار نرم‌افزار در گوگل پلی وجود داشت. به عبارتی درمجموع، شش میلیون نرم‌افزار وجود داشتند که کاربران می‌توانستند از بین آن‌ها، برنامه‌های مورد علاقه خود را انتخاب کنند. این مساله، یک بازار اشباع شده را برای کسب و کارها به وجود می‌آورد. حال سوال اصلی اینجاست که چگونه می‌توان کسب و کاری راه انداخت که موثر و درآمدزا باشد؟ مساله ای که در اینجا خودنمایی می‌کند این است که امروزه تقریباً برای هر گروه از نرم‌افزارها و یا محتواها، یک ‌گزینه جایگزین نسبتاً خوب و رایگان وجود دارد و این کار را برای آن‌ها سخت تر می‌کند.

  • ۰
  • ۰

سرمایه گذاری در کسب و کارهای نوپا (استارتاپ ها)؛
با نگاهی به وضعیت کشور و منطقه

نوپاها پدیده های تازۀ فضای کسب و کار، بر رسانه های دیجیتال و فناوری اطلاعات مبتنی هستند که با توجه به ایده های نو شکل می گیرند و با شتاب بسیاری رشد می کنند. این شکل تازه از مشاغل، شیوه های خاص خود و زیست بوم )اکوسیستم(  متفاوت و پرتحرکی دارد که این به واسطه تحقق موفقیت و اندازه گیری آن، ممکن می شود. در آغاز این مطالعه به تعریف این شرکت ها که در ادبیات جهانی به استارتاپ مشهورند، پرداخته و اهمیت و ابعاد اقتصادی تأثیر و حضور آن، ذکر شده است. پس از آن با اشاره به زیست بوم خاص آنها، اضلاع آن معرفی و بر اهمیت توسعه و رشد متوازن آن تأکید می شود. سپس به معرفی انواع سرمایه پدر حوزۀ نوپاها پرداخته شده است. سرمایه گذاری در نوپا به شیوه های مختلف جذب می شود. در مرحله نخست معمولاً نوپاها با هزینه شخصی خود یا خانواده، خودگردانی می شوند.

آنها در مرحله بعد و با پیشتر رفتن کار، به سرمایه بیشتری نیاز دارند تا از طریق افراد سرمایه گذار علاقمند به این حوزه که به آنها انجل یا فرشته سرمایه گذار می گویند، این سرمایه فراهم شود. این مجموعه معمولاً از میان کارآفرینان موفق، مدیران شرکتها و مؤسسات حوزه های مرتبط، همچنین سرمایه داران علاقمند به ریسک و درآمدهای بالا تشکیل می شوند. این مجموعه ها هزینه رشد و نهایی شدن کسب وکار نوپا را فراهم می کنند. در این بخش شیوۀ جذب سرمایه گذاری جمعی نیز معرفی و نمونه هایی از آن، به اختصار بررسی می شود.

مرحله بعد، مرحله حضور سرمایه گذاران حرفه ای است که در قالب مؤسسات، شرکتها یا صندوق های سرمایه گذار به شکل حرفه ای به سرمایه گذاری ریسک پذیر در حوزۀ شرکتهای نوپای دارای افق رشد بالا می پردازند. این مجموعه ها معمولاً سبد متنوعی از شرکتهای نوپا را گردهم می آورند و با وجود ضریب خطر بالای شکست، تعداد زیادی از این شرکتها، در مجموع با موفقیت درصد کمی از آنها، درصد سودآوری بالایی می یابند که از سایر شیوه های سرمایه گذاری بالاتر است. این نوع سرمایه گذاری، شیوه ها و فرایند خاص خود را دارد که در این مطلب شرح داده شده است.


 سرمایه گذاری در کسب و کارهای نوپا 

حجم: 2.84 مگابایت